Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win kaarten voor Nicky Jam!

Reggaeton icoon Nicky Jam staat zondag 22 mei in Rotterdam Ahoy en jij kan daar bij zijn!

De Puerto Ricaanse-Dominicaanse artiest ken je misschien van het succesvolle latin duo Los Cangris. Na de split met Daddy Yankee ging Nicky verder als soloartiest en met zijn album Fénix stond hij in verschillende hitlijsten met nummers zoals 'El Perdón' en 'El Amante'. 

In 2021 bracht Nicky Jam zijn laatste album ‘Infinity’ uit. Zijn tournee werd helaas door corona uitgesteld, maar volgende maand komt de latin superster eindelijk naar Nederland!
Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op tickets!
De muziekvideo ‘X’ van Nicky Jam & J Balvin kan je vinden in het Latin Evolution kanaal in de interactieve tv app van XITE. Welke emoji’s heeft Nicky om zijn nek hangen in de video?
Laat je contactgegevens achter en wie weet hoor jij op 19 april of jij met een vriend of vriendin naar Nicky Jam Infinity Tour gaat.

Nicky Jam is een van de grootste Latinx artiesten en zijn muziekvideo’s vind je dan ook terug in een aantal themakanalen (Siempre Latino, Fiesta Latina, en Latin Evolution) in de interactieve tv app van XITE. De XITE tv app is beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox Next of Mediabox XL. Ben je geen klant van Ziggo? Kijk dan iedere vrijdagavond van 20:30 tot 21:30 uur naar Siempre Latino op de XITE tv zender. 

 

 
XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

Houd de @XITENL Instagram pagina in de gaten voor meer muziekvideo’s en winacties!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.