Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een all-in reis naar Melt Festival

De hele nacht doorfeesten of toch liever naar een openluchtbioscoop? Op Melt Festival kan het allemaal! Dit jaar wordt Melt Festival opnieuw georganiseerd bij onze oosterburen en bij XITE kan je een all-in reis winnen voor dit toffe festival!

In samenwerking met Festival.Travel gaat XITE on tour naar verschillende festivals in Europa, waaronder Melt in Duitsland. De komende week maak je kans op een all-in reis naar dit geweldige festival. Alles wordt geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is intens genieten. Sounds like a party, right?!

De volledige Melt experience

Als je de bus instapt begint de gezelligheid al! Samen met andere festivalgangers rijden jullie richting het Duitse plaatsje Ferropolis. Eenmaal aangekomen bij het festivalterrein, kan je genieten van de toffe locatie en de prachtige zonsopgang en zonsondergang bij het meer. Bij binnenkomst hoor je de verschillende beats van techno tot aan hiphop. Melt heeft voor elk wat wils.

Het ene moment sta je mee te zingen bij de Main Stage, omringd door toffe industriële bouwwerken en vlak daarna sta je los te gaan op het strand bij een lekkere DJ-set. Om de dag af te maken kun je vervolgens in het bos doorhalen bij een underground rave! Zit je daarna nog vol met energie? Dan kan je als echte diehard doorgaan naar de Sleepless Floor. Hier wordt er de hele nacht gedanst en krijg je gelijk de full-on Melt experience! Naast alle toffe muziek is er nog zat te doen op het festivalterrein. Van de sprookjesachtige openluchtbioscoop of één van de vele eet en drinkkraampjes, jij bent deze vijf dagen helemaal set to go!

Op Melt check je de meest uiteenlopende artiesten, waaronder A$AP Rocky, Jorja Smith en nog veel meer.

Kans maken op deze all-in reis

In samenwerking met Festival.Travel gaat XITE on tour naar verschillende festivals in Europa, waaronder Melt in Duitsland. De komende week maak je kans op een all-in reis naar dit geweldige festival. Alles wordt geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is intens genieten! Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is de unieke code in de video’s van A$AP Rocky en Jorja Smith te spotten!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.