Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een all-in reis naar Lollapalooza

Lollapalooza Berlin viert dit jaar het vijfjarige jubileum! Dit festival wordt gevierd in het Olympiapark in Berlijn. Een citytrip combineren met een onwijs tof festival? Say. No. More.

In samenwerking met Festival.Travel gaat XITE on tour naar verschillende festivals in Europa, waaronder Lollapalooza in Berlijn. De komende week maak je kans op een all-in reis naar dit Duitse festival. Alles wordt geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de lekkerste drankjes en goed feesten met je vrienden. Are you ready?!

De Lollapalooza experience

De Lollapalooza franchise heeft een lange geschiedenis en vindt zijn oorsprong in de USA. Het Europese avontuur van Lollapalooza begon in Berlijn. De verschillende vormen kunst, mode en muziek zijn échte must-sees voor dit festival!

Lollapalooza pakt dit jaar uit met een te gekke en gevarieerde line-up. Van het Zweedse trio Swedish House Mafia tot de popster van die moment Billie Eilish. Ook check je de Amerikaanse Khalid die onlangs zijn album ‘Free Spirit’ uitbracht. Heerlijk eten en de tofste muziek? Lollapalooza Berlin is THE place to be!

Dit jaar wordt de ‘Perry’s Stage’ voor het eerst gehost door een artiest en niemand minder dan onze eigen Martin Garrix host dit podium op de zondag. Hiervoor neemt hij onder andere zijn goede vriend Don Diablo mee naar Berlijn. Naast de Perry’s Stage, overtreft Lollapalooza zichzelf dit jaar met niet één maar twee mainstages! Over de kwaliteit van de line-up valt dan ook zeker niet te twisten! Wordt Lollapalooza Berlin ook de afsluiter van jouw festivalzomer?

Kans maken

In samenwerking met Festival.Travel gaat XITE on tour naar verschillende festivals in Europa! De komende week maak jij kans op een all-in reis naar Lollapalooza Berlin. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is de unieke code in de video’s van Billie Eilish en Khalid op XITE te spotten en deze hieronder achter te laten.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.