Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Halsey in de Ziggo Dome

Popicoon Halsey - goed voor multi-platina verkopen en vele awards - zal op 15 februari een show neerzetten in de Ziggo Dome! Haar Manic World Tour zal geheel in het teken staan van haar langverwachte album dat in januari op de planning staat. Lees snel verder, bij XITE maak je kans op tickets!

Sinds 2015 heeft Halsey wereldwijd ruim 23 miljard streams vergaard en meer dan negen miljoen albums verkocht. De zangeres had een enorme hit met  'Closer' die ze is samenwerking met The Chainsmokers uitbracht. Deze track belandde in Nederland op nummer één in de charts. Ze heeft een nominatie voor een Grammy Award op haar naam staan en stond met haar vijfvoudige platina single ‘Without Me’ wereldwijd hoog in de hitlijsten.

Halsey brengt haar Manic World Tour naar twintig Europese steden en Amsterdam kan hier niet uit ontbreken! De zangeres trad in 2017 al in Nederland op tijdens Lowlands en keerde een jaar later terug voor een optreden in AFAS Live. Nu pakt zij het een stuk grootser aan, met een show in de Ziggo Dome op 15 februari. Wil jij kans maken op tickets? Beantwoord dan snel de prijsvraag hieronder en wie weet zien wij je daar! 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.