Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Maak kans op Daft Punk’s vinyl!

Deze maand blaast Daft Punk tien kaarsen uit voor het jubileum van hun album 'Random Access Memories'. Om dat te vieren geven wij een speciale heruitgave van het album met onuitgebrachte muziek weg!

Over Random Access Memories
Tien jaar geleden bracht Daft Punk hun vierde en laatste studioalbum Random Access Memories uit, waarmee het duo een nieuwe weg insloeg. In plaats van de futuristische en elektronische sound, die we van Daft Punk gewend waren, haalden ze voor dit album meer inspiratie uit funk en disco uit de jaren '70 en '80.
Het succesvolle album bracht meerdere hits voort, waaronder de mega hits Get Lucky (met Pharrell Williams en Nile Rodgers) en Instant Crush (met Julian Casablancas).

 

Winactie
Om het jubileum te vieren heeft Daft Punk een speciale heruitgave op vinyl uitgebracht met daarop 35 minuten aan onuitgebrachte muziek verspreid over negen nummers. Wil jij kans maken op deze heruitgave? Beantwoord dan de onderstaande prijsvraag!

 

Geniet van Daft Punk op jouw tv!
Naast de winactie vieren we het jubileum ook met een speciale 4 at 4 op de XITE televisiezender. Dat betekent dat je op 12 mei om 16:00 uur vier muziekvideo’s checkt van Daft Punk. Check hier het zenderoverzicht van de XITE televisiezender.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.