Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win onbeperkt feesten tijdens ADE

Met meer dan 2500 artiesten uit de hele wereld, optredens op 140 toffe locaties in Amsterdam en dik 350.000 bezoekers, is het Amsterdam Dance Event festival uitgegroeid tot 's werelds grootste festival voor elektronische muziek! Wil jij geen enkel feestje missen? Lees dan snel verder!

Van woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober barst het feest weer los! Het is dit jaar alweer de 23e editie van Amsterdam Dance Event en er is genoeg te beleven. Overdag krijg je de unieke mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen in de elektronische muziekindustrie tijdens diverse conferenties, lezingen en workshops van de belangrijkste namen uit de muziekwereld.

In de avond kun je helemaal losgaan op de tofste locaties in Amsterdam! Zo kun je woensdag van start gaan bij Martin Garrix, donderdag uit je dak gaan bij ‘DGTL Thursday, de vrijdag beginnen met ‘Rise en Shine Deephouse Yoga’ en daarna nog een kijkje nemen bij de conferentie van Yung Felix! Zaterdag kun je naar de indrukwekkende verhalen luisteren van Don Diablo en de allerlaatste dag kun je afsluiten met ‘Elrow Goes ADE’. Staan er misschien andere feestjes op jouw verlanglijstje? Geen probleem. Met de passe-partout kun je namelijk ALLE feesten meepakken. Twijfelen tussen twee verschillende feesten op één avond is dus niet meer nodig. Je gaat gewoon naar allebei!

Ben jij een echte muziekliefhebber en wil jij niks van Amsterdam Dance Event missen? Beantwoord dan nu de prijsvraag en wie weet win jij kaarten om alle vijf de dagen onbeperkt te feesten!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.