Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Vier de kerstdagen met XITE

Zodra de temperaturen beginnen te dalen begint er bij iedereen iets te kriebelen… want Kerstmis komt eraan! Bij kerst hoort lekker eten en drinken, een brandende houtkachel, familie, cadeaus én natuurlijk XITE. Om helemaal in de stemming te komen voor de kerstdagen kun je op XITE genieten van de meest gezellige en hartverwarmende kersthits. Natuurlijk geniet je ook tijdens de kerstdagen zelf van de beste muziekvideo’s op XITE. Lees snel verder voor onze volledige kerstprogrammering.

R&B Feels Christmas Special
Mocht je denken dat alleen popartiesten erin slagen om heerlijke kerstnummers te maken, dan heb je het mis. Wat dacht je bijvoorbeeld van TLC met ‘Sleigh Ride’, of Chris Brown’s heerlijke cover van ‘This Christmas’? In de R&B Feels Christmas Special op XITE staat er een flinke dosis R&B kersthits voor je klaar. Je checkt deze special op 22 december vanaf 21.00 op je TV. ?

Christmas top 20
Lekker genieten van de beste kerst muziekvideo’s is natuurlijk alles wat je wilt op kerstavond. XITE heeft speciaal voor jou de twintig fijnste kerstnummers op een rijtje gezet in de Christmas top 20. Met deze hits krijg jij gegarandeerd een kerstavond voor in de boeken! Check het dinsdag 24 december om 20u op XITE. Geen zorgen als jij op kerstavond druk bent met een heerlijk diner of het uitpakken van je cadeaus, want ook op tweede kerstdag check je de Christmas top 20 vanaf 16u op je TV.  

Christmas
Merry Christmas! ? Ook tijdens de kerstdagen staat XITE voor je klaar met de meest hartverwarmende hits op je beeldbuis. Maak je klaar voor een heerlijke mix tussen de fijnste kersthits en gezelligste winter muziekvideo’s. ✨

XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan vinden.

 

FUN
FACTS