Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Koningsdag vier je op XITE!

De 27e is het zover! We vieren Koningsdag voor het tweede jaar op rij thuis in plaats van op het festivalterrein. Gelukkig weet XITE jou wel twaalf uur lang te vermaken met de beste Nederlandse artiesten.

Je vervelen doe jij zeker niet met de twaalf uur durende Koningsdag special op XITE! Maar dat is niet alles. Scroll snel verder en kom erachter hoe jij met XITE in de feeststemming komt.

XITE TV

Bereid je voor met twee weken 4 at 4’s met alleen maar Nederlandse sterren
Om je vast in de stemming te krijgen voor twaalf uur Nederlandse muziek kijk jij deze en volgende week naar 4 at 4’s met onder andere Lil Kleine, Krezip, Chef’Special en Kevin. Vanaf 19 tot en met 30 april iedere werkdag om 16:00 op je beeldbuis.

NL Classics top 20

Zaterdag 24 april geniet jij vast van je all time Nederlandse favorites in de NL Classics top 20. Met alle nummers die je woord tot woord kunt meezingen als ‘Het Regent Zonnestralen’ van Acda en de Munnik tot The Opposites met ‘Slapeloze Nachten’. Check ze om 16:00 op XITE.

XITE’s Koningsdag special
Op Koningsdag zelf kijk jij van 10:00 tot 22:00 naar alleen maar Nederlandse artiesten. Van onze hardste rappers tot onze favoriete popsterren, maar natuurlijk ook de beste volkszangers kunnen niet missen. Check ze allemaal uit op dinsdag 27 april tijdens XITE’s Koningsdag special.

Local Heroes top 20
Nog niet genoeg van alle Nederlandse tracks? Check dan op zaterdag 1 mei de Local Heroes top 20 met de grootste namen van de Nederlandse muziek op dit moment en ontdek jouw nieuwe favoriete nummers. Om 16:00 op XITE!

Interactieve XITE app
Behoefte aan non-stop Nederlandse muziek? Check dan de Dutch section in de interactieve XITE app. Met channels als Local Heroes, Bon Vibes maar ook Lekker Hollands en Nederpop is er muziek voor iedere smaak. Kun je niet kiezen? Check dan het speciale Kingsday Party kanaal met een mix van de beste party nummers van Nederlandse artiesten, van de klassiekers tot de nieuwste hits. De Dutch section en het Kingsday Party kanaal vind je in de interactieve XITE app, beschikbaar voor Ziggo klanten met de Mediabox XL of Mediabox Next.


 

XITE is bij vrijwel alle televisieaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

FUN
FACTS