Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Dit is de nieuwe programmering van XITE

XITE is vernieuwd! Met een uitgebreid aanbod van nieuwe programma's en verfrissende genres hebben wij voor ieder wat wils. Zo staat maandag in het teken van het verrassende genre indie, is woensdag dé avond voor metalheads en kijk je op de donderdag naar afropop en Franse hiphop. Scroll gauw naar beneden voor het volledige overzicht!

Maandag
Op maandag beginnen we de week met de meeste onvergetelijke hits uit de jaren ‘80 om 20:00 in 80s Flashback. Daarna duik je samen met XITE in de wereld van indie tijdens Indie Wave om 22:00. De maandag sluit je om 23:00 af met mysterieuze en edgy muziekvideo’s in Nightshift.

Dinsdag
Op de dinsdagavond gaan we terug naar de tijd van scrunchies, flip phones en artiesten als Nirvana en Spice Girls. Hierna gooien we gauw het roer om, want vanaf 22:00 zie je de dikste hiphop en rap van eigen bodem in Rap NL. In Rap Royalty om 23:00 gaan we onze landsgrenzen voorbij met de top van de internationale hiphop scene. Hier zie je de vetste clips van artiesten als Migos, DaBaby en Drake.

Woensdag
Woensdag gaan we terug naar het jaar 2000. In Zeroes Heroes om 20:00 zie je de muziekvideo’s die de 00s legendarisch maakte. Met Rock On om 22:00 doet XITE een muzikaal uitstapje naar de tofste rock & alternative releases. Tijdens Metal Madness om 23:00 op de woensdagavond doen we er nog een schepje bovenop met de hardste metal muziekvideo’s. Ben jij een metalhead in hart en nieren? Dan is de woensdagavond op XITE wat voor jou.

Donderdag
It’s Throwback Thursday! Om 20:00 zie je een mix van memorable muziekvideo’s uit verschillende decennia. Wanneer we door de throwbacks heen zijn, zie je vanaf 22:00 de allerheetste Afrikaanse tracks van dit moment in Afro Heat. Met artiesten als Davido, Wizkid en Mr Eazi voel je het ritme en dans je binnen no time met ons mee op de lekkerste afropop. Om 23:00 is het tijd voor een switch up en zie je de fijnste Franstalige hiphop en r&b in France Urbaine op XITE.

Vrijdag
Geef een kickstart aan je weekend met XITE! Met Siempre Latino om 20:30 warm je jezelf op met de populairste latin en reggaeton hits. Tijdens Pre-Party om 21:30 kom je in de juiste stemming voor ieder feestje. Heb je nog energie over? Dan zien we je tijdens All Out Dance om 23:00 op XITE, met daarin een selectie van de nieuwste dance hits. 

Zaterdag
De zaterdagavond begin je om 17:30 met het beste van eigen bodem door de jaren heen in Nederpop. Groot fan van karaoke? Maak je klaar voor de heerlijkste meezingers in Sing-Along Saturday om 20:00 op XITE. Vanaf 22:00 kan het feest beginnen met de grootste hits van dit moment in Party Time.

Zondag
Support your local! In Local Heroes om 13:00 zie je een selectie van de grootste Nederlandse artiesten van dit moment. Om 17:30 is het tijd voor een mix van de nieuwste country pop in Country Today op XITE. In R&B Feels om 20:00 zie je de chillste r&b video’s van dit moment en de classics uit de 90s & 00s. Het programma wordt opgevolgd door rustgevende akoestische popmuziek in Laidback Acoustic om 22:00. De zondag sluiten we af met een major throwback naar de 60s en 70s met Golden Oldies vanaf 23:00.


XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

FUN
FACTS