Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
WOO HAH! x Rolling Loud weekendtickets inclusief overnachting!

Op 1, 2 en 3 juli is hiphopfestival WOO HAH! terug! Dit jaar in samenwerking met het Amerikaanse festival Rolling Loud. Dat betekent natuurlijk een festival weekend met alleen de allergrootste namen.

Deze editie belooft weer een waar Hip-Hop walhalla te worden met een onvergetelijke line-up vol internationale sterren (o.a. J. Cole, Future, Dave en Roddy Ricch) en de heetste Nederlandse artiesten van dit moment (o.a. ADF Samski, Frenna en Hef).
Maak kans op tickets én overnachting voor jou en een vriend(in)! 
Doe mee met de XITE winactie en wie weet ben jij het hele weekend op het festival te vinden. Je wint niet alleen kaarten voor het festival zelf maar ook een overnachting op het festivalterrein. Wat moet je hiervoor doen? Volg @XITENL op Instagram, like de winactie post en laat een comment achter met wie je naar het festival wil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door XITE (@xitenl)


Bekijk de algemene voorwaarden hier. WOO HAH! x Rolling Loud is een 16+ festival. 

De beste en nieuwste Hip-Hop zie je bij XITE onder andere in Rap Game, Turn Up en UK Fire. Check deze en meer kanalen in de interactieve XITE tv app, beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox Next of Mediabox XL. Heb jij geen Mediabox? Kijk dan elke dinsdag van 22:00 uur tot 23:00 uur naar Rap NL op de XITE tv zender. 
 
XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

Houd de @XITENL Instagram pagina in de gaten voor meer muziekvideo’s en winacties!
Deze winactie is gesloten. Alle winnaars zijn benaderd.
FUN
FACTS