Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor de laatste dag van de Lokerse Feesten

De 45e editie van de Lokerse Feesten komt eraan! Van 2 tot 11 augustus zullen er op het Festivalterrein aan de Grote Kaai wederom twee podia uit de grond reizen om tien dagen lang er op los te knallen. We merken dat je er graag bij zou zijn, dus wij geven tickets weg! En niet zomaar tickets. Het zijn tickets voor 11 augustus, de allerlaatste dag Lokerse Feesten! Ben jij helemaal klaar voor dit feest en wil je zo’n ticket? Lees dan snel verder!

Lokerse Wat?  

Lokerse Feesten of course! Een festival dat ooit begon als een plaatselijk feestje, georganiseerd door enkele plaatselijke jeugdhuizen en enthousiastelingen is ondertussen gegroeid tot een van de grootste festivals tijdens de festivalzomer. Een dagje hiervan meepikken, dat is zeker geen slecht idee. ‘Maar waarom precies 11 augustus?’, horen we je denken. Wel…

 

Good artists, good music 

… Omdat het een zalig feestje wordt natuurlijk. De Mainstage zal door o.a. Oscar And The Wolf, Bizzey, Kodaline, Jess Glynne en DJ Hakimm onveilig gemaakt worden. De Red Bull Music Room zal moeten plaats maken voor Yung Mavu, GangTheLabel, Chuki Beats, Jacin Trill, Bokoesam, K1D en wederom Hakimm. Als je nog enige twijfel zou hebben waarom je niet zou willen aanwezig zijn op deze 45e editie van de Lokerse Feesten, dan geven we het op. 

 

Sfeer en gezelligheid alom

Lokeren heeft zowel het karakter van een bruisende stad als gezellig dorp. Dit zorgt ervoor dat dit festival, dat pal in het centrum van lokeren doorgaat, een heel gevarieerd feestje aanbiedt. Verschillende artiesten komen performen, wat ervoor zorgt dat ieder wel zijn dingetje vindt. Maar zoals we al lieten blijken is 11 Augustus voor ons D-Day. Daarom willen we dat je deel uitmaakt can onze favoriete dag van de Lokerse Feesten!

Win! 

XITE biedt je de kans om op 11 Augustus deel uit te maken van dit super festival. Zin in een knaller van een afsluiter van Lokerse Feesten 2019? Kijk dan snel op onze socials @XITEBE (zowel Facebook als Instagram) om te zien hoe je tickets kan winnen. Go! Go! Go!  

FUN
FACTS