Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Shop wat je ziet: muziekvideo's met een interactieve touch op Spott

Wil jij de looks van Emma Bale, de swag van Safi of de mixtape van Woodie Smalls? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: XITE gaat samenwerken met de populaire shopping & inspiratie app Spott.

Beken het maar: ook jij kijkt televisie met je smartphone in je hand! En ga jij ook aan het googelen als je een leuk jurkje ziet in een clip? XITE en Spott maken het je makkelijk: open de Spott-app en dat jurkje belandt in no-time in jouw kast.

Hoe werkt het? 
1.    Download de Spott-app in de App Store en op Google Play.
2.    Kijk XITE met je smartphone in de hand.
3.    Zie je het Spott-logo, open dan de Spott-app.
4.    De rode bol luistert met je mee en vindt de clip.
5.    Laat je inspireren!

XITE in de Spott-app
XITE vind je onder “series” en de artiesten maken deel uit van onze “cast”. Enkel artiesten die we op XITE draaien staan in de app. Dit kan alleen met hun toestemming. Artiesten Emma Bale, Safi, Woodie Smalls, Darrell Cole en Gabriel Rios werken reeds mee. Zodra er nieuwe muziekvideo’s gelanceerd worden, voegen we nieuwe artiesten toe.

Wat vind je in de Spott-app?
Alles wat je in de clips ziet: van kledij, gadgets tot de meubels toe. Per artiest houden we ook de concertagenda bij en linken we je naar hun downloads (gratis en betalend). Ook merchandising krijgt een plaatsje op hun persoonlijke pagina.

Coming up…
Spott en XITE hebben nog meer plannen om jou als muziekliefhebber te verwennen. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg XITE in de Spott-app.

Praktisch
De Spott-app kan je downloaden in de App Store en op Google Play. Geen iOS of Android phone? Check dan spott.it

 

FUN
FACTS