Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
'Schoonheid' van Safi

Na ‘Fine’ houdt Safi de good vibes er weer lekker in met zijn nieuwe track ‘Schoonheid’. De schoonheid die je in de video voorbij ziet komen is Safi’s vriendinnetje, ze speelde ook al de hoofdrol in Safi’s vorige video ‘Fine’.

Het nummer is afkomstig van zijn eerste solo album, ‘Met dit solo album wil ik mijn veelzijdigheid tonen’ laat Safi weten. En dat blijkt, want op dit moment is zijn nummer ‘Franchement’ ook online te checken, hierin laat Safi een totaal andere kant van zichzelf zien

Safi was vroeger een grote fan van Eminem: ‘Die shit draaide ik grijs op mijn kamer’. Naarmate de rapper wat ouder werd luisterde hij veel naar Nederlandse rappers zoals Jiggy Djé en Opgezwolle. Dankzij zijn Nederlandse collega’s besefte hij dat hij echt professioneel rapper wilde worden.

Safi ken je vast ook wel van het duo Safi en Spreej, de mannen zijn nu allebei hun eigen weg gegaan, maar Safi heeft wel laten weten geen nooit te zeggen tegen een comeback.

Wij genieten nog even van Safi als solo artiest en geven hem een Kickstart met ‘Schoonheid’! Wordt jij ook zo blij van deze track? Laat het ons weten via @XITEBE en @SAFI_015

FUN
FACTS