Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ontdek de rockmuziek van nu op XITE

Maak je klaar voor hard gedrum en ijzingwekkende gitaarriffs. Breek de week met een mix van rock & alternative tijdens Rock On. Iedere woensdag om 22:00 op XITE.

De lekkerste drumsolo’s en de gitaarhelden van nu. In Rock On zie je jouw favoriete bands en ontdek je nieuw talent uit de muziekscene. Rock je sokken eraf met de tunes van Bring Me The Horizon, Royal Blood en Foo Fighters. Voor jouw wekelijkse portie rock ben je bij XITE aan het juiste adres.XITE is bij vrijwel alle televisieaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

Rock On is powered by KINK, de beste alternatieve rock op je radio.

Kom met KINK de feestdagen door
Weet jij nooit wat je moet luisteren rond de feestdagen? Helemaal klaar met al die gezapige kerstmuziek? Dan heeft radiostation KINK de oplossing: Op KINK hoor je de beste alternatieve rock zoals Queens of the Stone Age, Nirvana, Foo Fighters, Pearl Jam en Muse. Op 24, 25 en 26 december vliegen de hardste tracks je om de oren in Heavy Heavy Christmas (van 19:00 tot 22:00 uur) en op 31 december maak je met KINK een extra knallend einde aan 2020 met Heavy New Year (van 22:00 uur tot in de vroege uurtjes). KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur: alles dat online radio ontvangt.

 

FUN
FACTS