Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen

We music videos! Benieuwd wat de favoriete video’s van bekende Vlamingen zijn? Elke week doen ze dat hier uit de doeken. Deze week is het de beurt aan de andere helft van Totally Two: Talisa Loup!

Talisa (@talisalo) is de beste vriendin van Celine Schraepen en heeft al serieus wat successen geboekt de afgelopen jaren. Ze startte een succesvolle website, verkoopt sinds kort de leukste kleren in town, schreef een boek en is een populaire vlogger. Wat ze met haar 360.000 volgers nog niet heeft gedeeld, is haar favoriete muziek. Vandaag doet ze dat voor XITE wel!

 

 

Een bericht gedeeld door Talisa Loup (@talisalo) op

Hey Talisa, wat is op dit moment je lievelingsvideo?

“Ik vind ‘God’s Plan’ van Drake een hele mooie en eerlijke video. Het is super wat Drake voor deze mensen doet."En welke video mogen we op XITE gerust nog een beetje vaker afspelen?

“Ik vind de verwijzingen naar Nelly en Kelly Rowland in ‘Blijf Bij Mij’ van Ronnie Flex en Maan heel leuk. Die video doet me denken aan vroeger, in de tijd dat ik mijn eerste cd’tjes kocht. De clip is op een mooie manier gemaakt en hij vertelt ook een mooi verhaal.”Ronnie Flex doet het tegenwoordig ook (muzikaal, duh) met die andere Nederlandse relevatie Famke Louise. In de videoclip voor ‘FAN’ passeren verschillende bekende muziekvideo’s de revue. Zouden dat Ronnie’s favoriete video’s zijn? Check hier of jij ze allemaal herkent!

Welke video zou je kiezen als je voor de rest van je leven met de kleren uit die muziekvideo zou moeten blijven rondlopen?

“Ik hou ontzettend veel van bikini’s. Ik zou niets liever doen dan elke dag in bikini of strandkledij rondlopen aan een zonnig strand, daarom lijkt ‘New Rules’ van Dua Lipa mij wel een goed idee. Die outfits zie ik zeker zitten!”Als je je vriendschap met Celine in één video zou moeten beschrijven, welke zou je dan kiezen?

“Celine en ik zijn heel grote fans van Justin Bieber. ‘Sorry’ zetten we dan ook bijna altijd op in de auto! Twee jaar geleden zijn we naar zijn concert geweest en we kunnen niet wachten om Justin terug te zien!”Het bewijs van jullie vriendschap: Céline koos exact hetzelfde nummer voor deze vraag! Mocht je haar met een muziekvideo moeten beschrijven, welke video past dan het beste bij Céline?

“Ik vind haar echt één van de mooiste vrouwen op aarde. ‘Hotter Than Hell’ van Dua Lipa past daarom perfect bij haar.”Een vriendschap zoals die van Talisa en Céline is dus duidelijk #friendshipgoals. Wil je meer weten over de favoriete video’s van de leukste YouTubers en Instagrammers? Check de komende weken dan onze website en socials!

Trouwens, get the sushi ready, want vanavond leren we een heel nieuw muziekgenre kennen op XITE! Tussen 21u en 22u zie je de beste K-Pop video's.

FUN
FACTS