Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De favoriete video's van Kurkdroog even grappig als zijzelf?

We ♥ music videos! Benieuwd wat de favoriete video’s van bekende Vlamingen zijn? Elke week doen ze dat hier uit de doeken. Deze week: Angel en Toon, de twee beruchte jongens van Kurkdroog.

Kurkdroog ging viral met hun hilarische parodieën op Temptation Island en hun filmpjes waarin ze het gebrek aan intelligentie van sommige Vlaamse jeugd pijnijk grappig blootlegden. Sindsdien drukken wij zo snel we kunnen op de Play-Button wanneer we een nieuwe video van de twee jongens online zien komen.

Dag Toon en Angel, wat is jullie favoriete muziekvideo op dit moment?

“Dat is ‘I’m Not Racist’ van Joyner Lucas. Het is een nummer en video waar je stil van wordt en eentje die emoties oproept. Zulke video’s zijn enorm welkom in tijden waar heel wat inhoudsloze muziek wordt verafgood.”Muziekvideo’s met een boodschap, daar houden we van. Lees hier welke boodschap achter de nieuwe video van Ariana Grande schuilt.

En zijn er ook luchtigere video’s waar jullie gegarandeerd blij van worden?

“‘Dirrrty’ van Christina Aguilera. Een schaars geklede Christina maakt ons blij.”Begrijpen we. Als jullie elkaar zouden moeten beschrijven met een videoclip, welke zouden dat dan zijn?

Angel: “Voor Toon is dat ‘Ugly’ van Bubba Sparxxx.”Waarom die keuze?

Angel: “Heb je die al eens goed bekeken?”

Toon: “Ik kies ‘Believer’ van Imagine Dragons. Omdat Angel ‘belieft’ dat hij grappig is.”Welke video’s vinden jullie zelf grappig?

“Alles van The Lonely Island.”Met welke video zouden jullie je leven het best kunnen beschrijven?

“Dat is ‘The Way I Am’ van Eminem. We hebben ons nooit aangepast aan bepaalde verwachtingspatronen en zijn beiden altijd ‘the way I am’ gebleven. Zowel on screen als off screen.”Zoals verwacht waren de favoriete video’s van de jongens van Kurkdroog unieke keuzes. In mei zetten we dan ook de hele maand ‘Eyecatchers’ in de spotlight. Deze zaterdag laten we om 14u de Animation Top 20 zien!

 

FUN
FACTS