Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De favoriete muziekvideo's van Camille Botten

We <3 music videos! Benieuwd wat de favoriete video’s van bekende Vlamingen zijn? Elke week doen ze dat hier uit de doeken. Deze week: Camille Botten.

Camille is nog maar negentien jaar oud, en heeft toch al meer dan 80.000 volgers op Instagram. Ze werkt als model en studeert tegelijk communicatiemanagement. Daarnaast heeft ze ook nog eens een hele goede muzieksmaak.

 

 

she had happiness and that’s all she needed, || #throwbackrotterdam

A post shared by CAMILLE • 19 (@camsbotten) on

 


Hey Camille, wat is momenteel je favoriete muziekvideo?

“Ik hou van de video ‘Him & I’ van G-Eazy en Halsey. Het is liefde en gekte in één. Sinds kort heb ik zelf een heel liefdevolle relatie en de manier waarop ze met elkaar omgaan in de clip doet me daar een beetje aan denken. De lyrics kloppen ook echt. Love it!”

 

En welke video’s zie je het liefst passeren op XITE?

“In het algemeen ben ik al een grote fan van Drake, elk nummer van hem is TOP! Toen ik ‘God’s Plan’ voor het eerst zag, kreeg ik er tranen van in mijn ogen. Ik ben zelf een heel emotioneel persoon en ik kan huilen om het minste. ‘God’s Plan’ is geweldig. Drake is een goede persoon, dat bewijst hij nogmaals in deze clip.”

 

“Ook ‘Blijf Bij Mij’ van Ronnie Flex en Maan vind ik heel leuk. Ik ben sowieso gek van Ronnie’s muziek. Dit nummer heeft gewoon een heel chill deuntje. Alles van Ronnie is goed!”

Camille houdt wel van een goede dosis Hip Hop - jij ook?Zet je TV tijdens genremaand maart dan elke dinsdag van 21u tot 22u op XITE, en geniet van ons Hip Hop Hour.

 

Uit welke videoclip heb je al vaak outfit inspiratie gehaald?

“‘Capital Letters’ van Hailee Steinfeld en Bloodpop. Ik hou van de kleren die ze draagt hier, elke outfit is FIRE.

 

Als je voor één dag de gebeurtenissen uit een muziekvideo zou mogen beleven, welke zou dat dan zijn?

“De clip voor ‘Anywhere’ van Rita Ora doet me heel erg denken aan mijn reis naar Canada met mijn beste vriendin Elodie. We hebben elke dag op dat nummer gedanst en beleefden de video gewoon echt: hele dagen rondlopen door the big city in fancy kleren! Wat wil je nu nog meer?”

Zin in nog meer muzikale girlpower? Check dan zeker deze 7 getalenteerde bossladies.

 

Als je jouw leven met één van je favoriete muziekvideo’s zou kunnen beschrijven, voor welke video kies je dan?

“Ik zou ‘Leef’ van André Hazes Jr. kiezen. Sinds september studeer ik in Gent. Ik wou hier ‘opnieuw’ beginnen. Na een half jaar voel ik mij hier meer thuis dan waar ik in het middelbaar naar school ging. Ik heb hier ook ontzettend lieve en leuke vriendinnen voor het leven gemaakt. We gaan vaak op dezelfde plaats iets drinken en daar spelen ze dit liedje bijna altijd. De tekst klopt helemaal. Je moet elke dag leven alsof het je laatste is, en dat doe ik ook sinds kort. Ik ben mijn vriendinnen dan ook heel dankbaar. Via deze weg dus: BEDANKT en LEEF!"

Benieuwd welke bekende Vlaming er volgende week aan de beurt is? Stay tuned, en ontdek ondertussen de favoriete muziekvideo's van Céline Schraepen van Totally Two.

FUN
FACTS