Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De beste video's volgens 'OT' Olivia Trappeniers

We ♥ music videos! Benieuwd wat de favoriete video’s van bekende Vlamingen zijn? Elke week doen ze dat hier uit de doeken. Deze week: opkomend talent Olivia Trappeniers.

In 2016 nam Olivia “OT” Trappeniers deel aan de Voice Van Vlaanderen. Sindsdien gingen er heel wat deuren open voor de 20-jarige singer-songwriter uit Deurne. Zo won ze bijvoorbeeld “MNM Rising Star” en scoorde ze samen met Regi de hit “You Have A Heart”. Dat de studente Media & Entertainment Business een passie voor muziek heeft is duidelijk. Maar wat zijn haar favoriete muziekvideo’s?Wat is je favoriete muziekvideo op dit moment?

"Sowieso End Game van Taylor Swift! Ik hou van haar nieuwe album en vibe. Wat ik er ook leuk aan vind is dat het een feature is met Ed Sheeran."Ed Sheeran maakt een verschijning in Taylors videoclip, maar in zijn eigen nieuwe videoclip is hij toch niet helemaal zichzelf. Lees er hier meer over.

 

Als je jouw leven met één van je favoriete muziekvideo’s zou kunnen beschrijven, welke video zou je dan kiezen?

"California Gurls van Katy Perry is een heel vrolijke, roze muziekvideo en alles is eetbaar! Dat past bij mij want ik zie het leven door een roze bril. Ik eet ook heel graag en ga binnenkort naar Californië."Bij welke video denk je altijd terug aan fijne herinneringen? 

"Het concert van Justin Bieber was mijn allereerste concert ooit. Samen met vriendinnen stonden we tussen alle fans en toen hij ‘Baby’ begon te zingen werd iedereen gek. Dat moment vergeet ik nooit, zoveel gegil en gejuich voor één jongen… wow."Olivia had duidelijk een WTF-moment tijdens het concert van Justin Bieber. Benieuwd naar welke muziekvideo’s ook een WTF-factor hebben? Kijk dan morgen zeker naar de WTF Top 20 op XITE.

 

Als je voor één dag de gebeurtenissen uit een videoclip zou mogen beleven, welke video zou je dan kiezen?

"Maroon 5 met Sugar. In de muziekvideo gaat de band langs bij verschillende huwelijksfeesten en geven ze een verrassingsconcert. Het moet super zijn om de reacties op de mensen hun gezicht te zien! Het is een positieve manier om een wedding te crashen."Als je voor de rest van je leven in de outfits uit één muziekvideo zou moeten rondlopen, voor welke video zou je dan gaan en waarom?

"Het glitterpak dat Halsey draagt in de muziekvideo van ‘Alone’ zou ik nooit meer uitdoen. Het glittert heel fel en het staat haar supermooi!"

 

FUN
FACTS