Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De 5 favoriete muziekvideo's van Céline Schraepen

We ♥ music videos! Benieuwd wat de favoriete video’s van bekende Vlamingen zijn? Elke week doen ze dat hier uit de doeken. First up: Céline Schraepen (@celineschh) van het duo Totally Two.

Céline ruilde haar job als juf enkele jaren geleden in om full-time Instagrammer te worden. Ondertussen is ze een heel bekend gezicht en heeft ze ruim 630.000 volgers achter zich. Ze laat ons meekijken in haar kleerkast, huwelijk, beauty routine en dagelijks leven, maar haar gevoel voor muziek? Daar weten we nog niet zo veel van.

 

Just hanging✌🏻 #marbella #tb #tan

Een bericht gedeeld door Céline🌴 (@celineschh) op

Hey Céline, wat is je favoriete muziekvideo van dit moment?

“Him & I van G-Eazy en Halsey. Ik vind het een super toffe clip en ik hou enorm van de romantische sfeer van de video. #couplegoals”

Zijn er nog video’s uit onze playlist waar je naar kan blijven kijken?

“Ik vind Finesse van Bruno Mars en Cardi B héél cool. Die clip doet mij denken aan ‘mijn tijd’, toen ik nog jonger was. Ik keek toen heel graag naar The Fresh Prince of Bell-Air, waar de video duidelijk inspiratie van heeft gehaald!”

Je hebt een Instagram-empire uitgebouwd met je beste vriendin Talisa Loup. Als je jullie vriendschap met één muziekvideo zou moeten beschrijven, welke zou dat dan zijn?

“Dat is sowieso ‘Sorry’ van Justin Bieber. Dat nummer is echt onze vaste roadtrip-anthem voor in de auto als we samen ergens heen gaan.”

Het valt je misschien al op: Céline loves pop. Zet je TV tijdens genremaand maart elke donderdag van 21u tot 22u op XITE, en geniet van ons Pop Hour.

 

Stel, je moet voor de rest van je leven met de outfits uit één bepaalde video rondlopen, welke zou je dan kiezen?

“De chille outfits van Beyoncé in ‘7/11’ vind ik super, die zijn me absoluut op het lijf geschreven. Ik hou ook ontzettend veel van Kerstmis, dus dat stuk waar ze die kerstoutfit draagt is echt een pluspunt!”

En mocht je Talisa met één van je favo videoclips kunnen beschrijven, welke video zou dat moeten zijn?

“Talisa is een echte girl boss, het moet dus een clip zijn die dat duidelijk maakt. Welke video straalt dat beter uit dan die van Beyoncé met ‘Run The World’?”

Céline zweert dus duidelijk bij Queen B. Benieuwd of ze er deze zomer bij zal zijn als Beyoncé met hubby Jay Z op tour vertrekt. Ontdek hier waar je heen moet om het koppel aan het werk te zien en hoe de wereld op dit nieuws reageerde.

 

Wil je weten of Talisa, de andere helft van Totally Two ongeveer dezelfde smaak heeft? Stay tuned, want we posten elke week een nieuw interview met jouw favoriete bekende Vlamingen!

 

FUN
FACTS