Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Cero primeurt uncut versie 'Dancer'

Cero Ismael begon vorig jaar zijn solocarrière maar in 2016 won hij de Encore Freshmen prijs als Ismael & Thomson. Hij werd opgepakt in verschillende internationale playlists en inmiddels komt zijn derde single ‘Dancer’ uit. Deze week primeurde Cero zijn nieuwe single in de Red Bull studios.

In 2015 bracht Cero zijn debuut EP uit in de formatie Thomson & Ismael, samen wonnen zij de Encore Freshmen prijs en ging het onwijs lekker met hun carrière. Zo gingen zo onder andere naar Texas voor het South By SouthWest Festival en stonden ze op verschillende festivals in Nederland!

Cero Ismael nam in 2018 de beslissing om solo te gaan en dat ging gelijk goed. Zo dropte hij onder andere  ‘Insane’ en ‘The Conversation’. Bij dat laatste nummer heeft hij daarnaast ook nog eens een music video gemaakt, waar je u tegen zegt! In de commentsectie spotten wij gelijk de comment ‘Why hasn’t this guy blown up yet’ en dat vragen wij ons ook af.

In de Red Bull studio’s primeurde Cero Ismael zijn nieuwe track ‘Dancer’ en wij kunnen niet wachten tot de track uit is! Check de uncut versie van ‘Dancer’ down below.

FUN
FACTS