Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
6 Hoogtepunten van Lady Gaga's halftime show

Eindelijk was het zo ver. De Super Bowl halftime show met Lady Gaga. Wat een performance, met veel opmerkelijke momenten. Dit zijn de zes highlights van Lady Gaga’s geweldige show.

#1    

Lady Gaga begon bovenop het Houston NRG stadium en zong daar ‘God Bless America’  Als een echte superwoman bungeejumpte ze daarna in het stadion.


# 2

In haar show vloog ze vaak over het podium. Terwijl ze vloog, zong ze ook én deed ze acrobatische bewegingen zoals salto’s. Impressive!


# 3

Alle dansmoves van Lady Gaga en de dansers waren on point! Natuurlijk kon een choreo tijdens ‘Just Dance’ in het publiek niet ontbreken.


# 4

Lady Gaga had in haar bomvolle show zelfs ook nog een paar outfit changes zitten en deze zagen er, zoals we van Lady Gaga gewend zijn, allemaal amazing uit.


# 5

Tussen al het zingen door had Lady Gaga ook nog even tijd om haar vader en moeder te begroeten op tv.


# 6

En eindigde ze haar performance met de beste mic drop ooit!


Wat vond jij van de show van Lady Gaga? Laat het weten via @XITENL. Wil jij Gaga ook live zien optreden? Dat kan! Op 3 oktober staat ze in de Ziggo Dome in Amsterdam met de Joanne World Tour. Kaartjes kunnen vanaf 13 februari gekocht worden via ticketmaster.nl.

FUN
FACTS