Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
JU-LIA- 'Addicted'

Graag stellen we je voor aan de Amsterdamse JU-LIA. De jonge R&B/soul zangeres is deze week met de door haarzelf geregisseerde muziekvideo voor ‘Addicted’ Like This bij XITE.

Julia van Ee, zoals JU-LIA echt heet, groeide op in een artistiek gezin. Zo gaan haar ouders door het leven als kunstenaar en is haar oudere broer muzikant. Dat Julia een carrière in de muziekindustrie nastreeft is daarom niet zo gek! 

JU-LIA maakte haar debuut met de single ‘No Time’ en volgt deze release op met een tweede single genaamd ‘Addicted’. In de videoclip, welke geregisseerd is door Julia zelf, neemt de zangeres ons meer naar Parijs. Het nummer heeft een mysterieuze en sensuele vibe en schijnt een licht op haar diverse sound. Wanneer je luistert naar JU-LIA hoor je duidelijke invloeden van alternatieve R&B, jazz en soul. De singer-songwriter laat zich inspireren door een groot palet aan artiesten, waar Destiny’s Child en James Blake er twee van zijn.

Deze week is JU-LIA met ‘Addicted’ Like This bij XITE. Bij 300 likes voor 16:45 wordt ‘Addicted’ om 17u uitgezonden op XITE! Double tap, but be aware… You might get addicted!
 

 

FUN
FACTS