Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Tom Frantzis - Facing Changes

Luister nu naar de nieuwe track ‘Facing Changes’ van Tom Frantzis. Deze 25-jarige Belgische zanger is geboren en getogen in Antwerpen en studeert communicatie aan de Universiteit van Antwerpen.

Tom Frantzis komt uit een muzikale familie, zijn vader speelde vroeger namelijk in een rockgroep. De zanger is mede bekend geworden door zijn deelname aan de voorselectie voor het Eurovisie Songfestival van 2016, waar hij als tweede eindigde achter Laura Tesoro.

Wist je dat de talentvolle Antwerpse artiest op eigen houtje meerdere instrumenten heeft leren spelen toen hij jong was? Tom Frantzis’ inspiratiebronnen zijn onder andere artiesten als John Mayer, Ed Sheeran en Justin Timberlake. De zanger heeft al veel covers gemaakt op zijn allergrootste vriend: zijn eigen gitaar!

In 2014 bracht Tom Frantzis zijn debuutsingle ‘Grown’ uit, waaruit bleek dat hij beschikt over een zeer fijne stem om naar luisteren. Voor het Eurovisie Songfestival 2016 bracht hij zijn tweede track uit genaamd ‘I’m Not Lost’, die je vast wel zult herkennen. Deze track van de zanger ging namelijk viral door heel ons land.

Begin dit jaar kwam zijn nieuwe single uit genaamd ‘Facing Changes’ en wij verwachten erg veel van deze track, vandaar de welverdiende Kickstart! We zijn benieuwd naar jullie mening over de nieuwste single van Tom Frantzis! Laat het ons weten via @Tomfrantzis en @XITEBE

FUN
FACTS