Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: The ColorGrey - Silence Speaks

‘The ColorGrey’, ook wel ‘Grey’ genoemd, is de artiestennaam van de in 1994 geboren Will Michiels. Grey is op tienjarige leeftijd begonnen met het maken van muziek, nadat hij een oude computer en een keyboard van zijn vader kreeg. Hij besloot om van zijn passie zijn beroep te maken, hij was namelijk elke dag met muziek bezig.

Het muzikale talent van de jonge artiest ontwikkelde zich in de underground scene van Antwerpen, waar Grey op jonge leeftijd veel te vinden was om muziek te maken.  Na jarenlang experimenteren zowel solo als met vrienden, besloot hij verder te gaan onder de naam ‘TheColorGrey’. Wat volgde waren vele lovende reacties op zijn tracks. Dit zorgde voor een trouwe fanbase, maar vooral voor een goede reputatie in Antwerpen.

Zijn eerste EP ‘Do The Right Thing’ (2016) was het echte begin van Grey’s doorbraak. Na veel positieve reacties van kenners en professionals uit de Belgische muziekwereld kreeg Grey in 2016 een platencontract.

Wist je dat The ColorGrey alles zelf doet? Hij schrijft niet alleen zijn eigen teksten, maar hij produceert ook zijn eigen beats.  Wij verwachten erg veel van Grey en we vinden dat zijn single ‘Silence Speaks’ een Kickstart verdient!

Ben jij ook zo enthousiast over The ColorGrey? Laat het ons weten via @TheColorGrey2k en @XITEBE.

FUN
FACTS