Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
One Bit ft. Noah Cyrus - 'My Way'

One Bit is het Britse producer-duo Joe Murphy en Jonty Howard, die het aan het maken zijn in de dancewereld.

De twee studeerden af aan de Liverpool Institute of Performing Arts en installeerden een eigen studio in hun thuis in Hertfordshire. Sindsdien schrijven ze nummers en produceren ze muziek voor artiesten zoals Stormzy, JP Cooper en Will Heard. In 2014 was One Bit 'Most played new track' bij BBC Introducing, en vorig jaar boekten ze een aantal successen die voor heel wat bekendheid zorgden. Zo werden hun nummers gebruikt voor advertenties van Apple Music tijdens de Brit Awards, en voor televisiecampagnes van DKNY.

Voor het nummer 'My Way' werkten ze samen met Noah Cyrus, de jongere zus van Miley Cyrus. Mocht het nummer je bekend in de oren klinken, dan komt dat door de sample van het superbekende 'Doctor Pressure' van Mylo, die het nummer meteen ook heel dansbaar maakt. Het vrolijke nummer met al even fleurige videoclip vol met roze en blauwe pastelkleuren vermomt de triestige tekst van het nummer, dat eigenlijk over macht en dominantie gaat.

Check ook de collab van Noah Cyrus en rapper XXXTENTACION: Again.

'My Way' doet het zo goed dat het na één week op nummer drie op de UK's Viral 50-playlist van Spotify stond. Nu het nummer ook buiten het Verenigd Koninkrijk (en bij ons!) doorbreekt, is er helemaal geen stoppen meer aan. One Bit is helemaal klaar om de dancewereld over te nemen, daarom verdienen zij de XITE Kickstart van deze week!

Is 'My Way' ook helemaal jouw zin? Laat het ons weten op Instagram!

FUN
FACTS