Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Noah Kahan - 'Hurt Somebody'

‘Hurt Somebody’ is een nummer van de Amerikaanse singer songwriter Noah Kahan. Kom tot rust met het wondermooie lied en geniet van de prachtige visuals van de videoclip.

Noah Kahan is slechts 21 jaar oud en komt uit het Amerikaanse Vermont. Kahan begon nummers te schrijven toen hij nog maar acht jaar was en postte ze op SoundCloud, waar zijn muziek steeds meer aandacht en bekendheid kreeg. 

Op die manier trok hij ook de aandacht van zijn toekomstige manager Drew Simmons, die ook samenwerkt met onder meer Shawn Mendes en AnneMarie. 

Hij bracht zijn eerste single ‘Young Blood’ uit in januari 2017. Dat jaar bracht hij nog vier andere singles uit, met in september 2017 ‘Hurt Somebody’, waar hij dan ook echt mee doorbrak. Dit jaar bracht hij zijn eerste EP met dezelfde naam uit. Het nummer werd opnieuw opgenomen, deze keer samen met de Grammy-genomineerde zangeres Julia Michaels.

In België is het nummer niet erg bekend geworden, maar het is zo mooi dat wij daar verandering in willen brengen. ‘Hurt Somebody’ is daarom deze week onze Kickstart!

 

Wat vind jij van ‘Hurt Somebody’? Laat het ons weten via @XITEBE en @noahkahanmusic.

FUN
FACTS