Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Noah Cyrus ft. Labrinth - Make Me Cry

‘Wat mijn zus kan, kan ik ook’ moet Noah Cyrus gedacht hebben. Samen met Labrinth heeft het zusje van Miley Cyrus ‘Make Me (Cry)’ geschreven en maakt daarmee haar grote debuut.

Noah is niet verlegen voor de camera, ze is de spotlights namelijk wel gewend, ze kreeg natuurlijk al heel veel mee van haar grote zus Miley.

Haar vader (Billy Ray) was vroeger ook een grote countryster, van hem heeft ze leren zingen.

Naast zingen heeft Noah nog een grote passie en dat is paardrijden, vroeger wilde ze professioneel amazone worden, maar uiteindelijk is ze voor de muziek gegaan en dat doet ze samen met Labrinth! Na zijn grote hits als ‘Earthquake’ en ‘Beneath Your Beautiful’ leek hij even verdwenen te zijn, maar hij was al die tijd gewoon achter de schermen bezig als producer.

Labrinth heeft eerder al samengewerkt met Tinie Tempah en Ed Sheeran. Met Noah Cyrus lijkt hij een nieuwe weg in te slaan. Noah wordt nu al vergeleken met grote namen als Sia en Lana del Rey, maar als je goed luistert lijkt haar stem ook veel op haar grote zus!

Wij vinden Noah een veelbelovend talent en daarom geven we haar een kickstart met ‘Make Me (Cry)’! Wat vind jij ervan dat Noah in Miley’s voetsporen treedt? Laat het ons weten via @XITE, @noahcyrus en @Labrinth.

 

FUN
FACTS