Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: Louis the Child ft. Evelyn - Fire

Maak kennis met Robby Hauldren en Freddy Kennett, oftewel Louis The Child! Het Amerikaanse duo is sinds 2013 actief met het produceren van nummers en sindsdien draaien ze in verschillende kleine clubs.

Hun talent ging niet onopgemerkt voorbij, want Taylor Swift vond de single ‘It’s Strange’ een absolute must-have voor je playlist. De mannen hebben al op een aantal grote festivals gedraaid, waaronder ‘Coachella’ en ‘Lollapalooza’. Ook tourde Louis The Child met The Chainsmokers, niet verkeerd als je het ons vraagt.

Voor inspiratie kijkt het duo onder andere naar artiesten als Flume en Odesza en dat is dan ook terug te horen in de muziek. Het duo heeft de naam bedacht door op Wikipedia op de knop voor een willekeurig artikel te klikken. Hierdoor kwam ‘Louis the Child’ in beeld en de rest is geschiedenis. Robby en Freddy hebben elkaar leren kennen bij een show van Madeon, met wie ze nu touren.

Louis the Child is momenteel druk bezig met nieuw materiaal, dus zorg ervoor dat je het duo in de gaten houdt. De nieuwe single ‘Fire’ gaat als een lopend vuurtje en daarom verdient Louis the Child een welverdiende Kickstart!

Wat vind jij van de collab met zangeres Evelyn? Laat het weten via @LouisTheChild & @XITEBE.

FUN
FACTS