Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ella Mai - 'Boo'd Up'

Britse singer-songwriter Ella Mai heeft de Kickstart te pakken! Ze heeft met girlband ‘Arize’ meegedaan aan de Britse X-Factor, maar kwam helaas niet ver... Maar nu gaat ze ontzettend lekker in de charts!

Ella komt uit Londen, maar heeft een tijdje in New York gewoond. Ze werd door DJ Mustard ontdekt op Instagram en heeft nu een contract bij zijn label! Haar eerste EP ‘Time’ kwam uit in 2016. Een paar van haar grootste inspiraties zijn Chris Brown, Destiny’s Child, Alicia Keys en Mariah Carey.

‘Boo’d Up’ staat op haar EP ‘Ready’ die in 2017 uitkwam, maar het is nu pas als single uitgebracht. Dit nummer gaat heel goed in de charts in Amerika en zelfs Rihanna vind het een geweldig nummer! Op Rihanna’s Instagram story was te zien hoe ze genoot van ‘Boo’d Up’!

Ella heeft samen met twee grote namen een remix uitgebracht van dit nummer, namelijk met Nicki Minaj en Quavo! Er wordt gespeculeerd dat ze gaat samenwerken met Chris Brown nadat ze een foto met hem plaatste op Twitter! Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar haar nieuwe projecten!

Wat vinden jullie van Ella Mai en haar nummer ‘Boo’d Up’? Laat het ons weten via @XITEBE & @ellamai. 

FUN
FACTS