Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Dave ft. Burna Boy - 'Location'

De ‘Thiago Silva’ rapper is Kickstart bij XITE met zijn nieuwe collab ‘Location’ featuring Burna Boy.

Waarschijnlijk heb je de laatste tijd veel gehoord van Dave, maar wie is hij eigenlijk? Mocht je onder een steen hebben gelegen de afgelopen weken, dan praten wij je gezellig even bij. De rapper ging helemaal viral met zijn nummer ‘Thiago Silva’ op het moment van zijn optreden op Glastonbury. Hij riep namelijk een jongen het podium op en deze rapte het nummer helemaal mee! 

Dave werd geboren in 1998 en groeide op in Zuid-Londen met zijn moeder en twee broers. Hij begon al vroeg met het schrijven van teksten en begon met het produceren van nummers toen hij op zijn 14e een piano kreeg. Zijn debuutalbum ‘Psychodrama’ had de hoogste openingsweek voor een Brits rap album ooit en kwam binnen op nummer 1 in de hitlijsten. Ook in Nederland begint Dave populariteit te winnen. Zo staat hij eind oktober in een uitverkochte Melkweg! Ben jij erbij?

Samen met Burna Boy maakte Dave de track ‘Location’. Een heerlijk nummer met fijne summer vibes! ‘Location’ heeft een plek veroverd in onze playlist en krijgt van ons een welverdiende Kickstart. Wat vind jij van ‘Location’? Laat het ons weten via @XITENL & @santandave!

 

FUN
FACTS