Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Daniël Busser ft. Kevin - Life

Daniël Busser is een Vlaamse jonge twintiger uit Limburg. Hij startte zijn rapcarrière in 2015 en tekende het afgelopen jaar bij TopNotch. Zijn eerste single bij dit label is 'Life', onze Kickstart van deze week!

Daniël Busser is een rapper met een goud talent! Zijn passie voor rappen begon al op zijn dertiende waarbij hij ook al zijn eigen tracks maakte! Hij rapte eerst in het Engels, maar besloot later in het Nederlands verder te gaan. Met zijn neef Kenny G werd hij heel snel bekend via YouTube met het nummer ‘Klaar met u’.

Daniël nam de moedige stap om zijn idool rapper Spreej via sociale media te benaderen... en die stap werd zeker gewaardeerd want hij werd opgemerkt door het rapduo Safi & Spreej. In samenwerking met rapper Spreej bracht hij toen zijn debuutalbum “Vrije Val” uit onder het muzieklabel POW.

Na deze samenwerking volgde vele andere samenwerkingen, waaronder met de Nederlandse rapper Kevin. Hij heeft veel meegemaakt en rapt dan ook graag over het leven. Daarom heeft hij zijn nieuwe single ‘Life’ genoemd. ‘Life’ is het eerste nummer dat Daniël heeft uitgebracht onder de label TopNotch. 

Zo te lezen heeft Daniël heel veel te bieden waardoor wij hem een Kickstart geven! Laat ons weten wat jij van Daniel vindt via @XITEBE en @danieldebusser.

FUN
FACTS