Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Coely - 'Wake Up Call'

Ken je Coely al? Deze Antwerpse zangeres en rapper met Congolese roots bracht afgelopen maand haar debuutalbum ‘Different Waters’ uit.

Coely begon op haar zeventiende met rappen en bleek hier behoorlijk goed in te zijn. In 2012 scoorde ze haar eerste hit in België, maar daarna heeft ze zeker niet stilgezeten. Zo stond ze bijvoorbeeld in het voorprogramma van Kendrick Lamar en Snoop Dogg. Ze heeft zelfs opgetreden tijdens de afterparty van Kanye West.

Coely wordt weleens de Antwerpse Beyoncé genoemd, een groot compliment als je het ons vraagt. Deze zomer is ze te zien op verschillende festivals. Niet alleen in eigen land, maar ook in Amerika!

Op haar nieuwe album staat ook het nummer ‘Wake Up Call’. Ook in dit nummer zingt ze over gebeurtenissen uit haar leven. In ‘Wake Up Call’ zingt Coely over het punt in een relatie waarop ze beseft dat het niet meer gaat werken.

Wij zijn fan van Coely en geven haar daarom een Kickstart! Wat vind jij van ‘Wake Up Call’? Laat het ons weten via @CoelyCoely & @XITEBE.

FUN
FACTS