Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
K1D geeft eigen twist aan 90s hip hop en R&B hit ‘No Scrubs’ van TLC

K1D, Belgische MC/Rapper met Senegalese roots, doet zijn eigen versie van TLC’s ‘No Scrubs’ in Karaoke Box. K1D heeft al samengewerkt met Woodie Smalls & TheColorGrey op de singles ‘Tokyo Drift’ en ‘REGULAR’. ??

K1D is een Belgisch-Senegalese rapper uit het Sint-Niklaas. Voordat hij koos voor de naam K1D was hij in de scene vooral bekend als Kid Ice. Mocht je eerder bij een show van Woodie Smalls zijn geweest, dan heb je K1D zeer waarschijnlijk gezien in zijn voorprogramma! De twee zijn namelijk goede vrienden en elkaars grote inspiratie. Volgens K1D was hun eerste show de beste show ooit! Sindsdien doen ze vaak optredens samen. Inmiddels werkte de rapper met veel verschillende namen, waaronder Nederlandse product 808milli. Ook heeft hij al meerdere projecten gedropt, zoals ‘High Hopes’ met de hit ‘Magic’ en ‘Peter Pan Syndrome’.

Naast de cover van TLC, deed K1D ook zijn eigen nummer in Karaoke Box. Check hier ‘K1DS World' van K1D.

Over Karaoke Box
It’s karaoke time! In het populaire wekelijkse YouTube-programma performen artiesten hun favoriete (guilty pleasure) tracks of zingen ze een van hun eigen nummers. In het eerste seizoen zag je o.a. Bizzey, Nienke Plas, Défano Holwijn, Supergaande, Kaj Gorgels, Jacin Trill, Kalvijn, Petrus, Gio & Melanie Latooy. In het tweede seizoen ga je een hoop nieuwe namen zien, waaronder in deze aflevering Delany. Ook heeft de Karaoke Box studio heeft een complete makeover gehad en zijn er verschillende challenges toegevoegd.

Check hier alle afleveringen van Karaoke Box: http://xite.nl/karaokebox.

Wil jij meer video’s zien? Abonneer je dan via http://xite.nl/subscribe.

FUN
FACTS