Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
LIT: Favoriete Fresh Video van week 26 (2018)!

Met het muziekplatform Music City van Metro ben jij altijd up-to-date van het leukste muziek nieuws en krijg je info over de beste concerten, artiesten en festivals. Ook kun je hier elke week stemmen op je favoriete Fresh Video. Voor week 26 is de winnaar ‘LIT’ van SBMG ft. Boef. Maar wat voor video is dit eigenlijk?

SBMG en Boef maken er een ongelooflijk lekker feestje van in hun nieuwe video ‘LIT’. Met de opzwepende beat en pakkende tekst gaat de tent helemaal los inclusief kameel, een dansende menigte en DJ’s. Een week geleden is de video pas uitgebracht en hij is nu met meer dan twee miljoen views al plat gekeken op YouTube. Geen wonder dat er massaal gestemd werd op deze video als favoriet van week 26!

Voel jij je LIT? Hier dan nog een keer de video. Enjoy!Stemmen op je fave muziekvideo van week 27? Ga naar de site van Music City.

SBMG
Sawtu Boys Money Gang of SBMG bestaat uit de Amsterdammers Chivv en Henkie T. Zij kennen elkaar uit de buurt Kraaiennest in Amsterdam Zuidoost en maken van jongs af aan samen muziek. De track ‘LIT’ staat op het pas uitgekomen album ‘Metro 53’. Dit album is vernoemd naar metro 53 waarin zij zoveel tijd hebben doorgebracht. Zwart rijden, chicks versieren en vechten, ze hebben het allemaal in de metro meegemaakt.

Boef
Deze Frans-Algerijnse rapper is bekend van songs als ‘Habiba’ en ‘Sofiane’ en niet meer weg te denken uit de Nederlandse rapscene. Met zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ heeft hij de 28e plek gehaald als meest gestreamde artiest wereldwijd. Naast rappen is de man ook succesvol als vlogger op YouTube met maar liefst 450 duizend volgers.

FUN
FACTS