Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Werchter Boutique

Zaterdag 16 juni trapt Werchter Boutique de Belgische festivalzomer af en op de affiche staan veelbelovende acts. Sterren als Bruno Mars, Oscar and The Wolf en Jessie J passeren de revue. Nog niet helemaal overtuigd? Wij vertellen je waarom je, tussen het studeren door, Werchter Boutique in je agenda moet aankruisen!

Elke week zie je tijdens de zomer op XITE de beste pre-parties en festival parties! Deze donderdag zie om 19u je de Werchter Boutique pre-party!

Het is de perfecte blokpauze!
De meeste studenten zitten midden juni nog met hun neus in de boeken en met hun handen in het haar. Al dat gezwoeg en geblok wordt na een tijd echt véél te zwaar. Tijd voor een pauze dus! Werchter Boutique is een dagfestival en dus ook de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen zonder veel tijd kwijt te raken. Je hebt een volledige dag om je frustraties te vergeten en de examenstress uit je lichaam te dansen. De volgende dag zit je weer helemaal zen achter je bureau.

De sfeer
De sfeer op een festival is uniek en los. Dat is op Werchter Boutique niet anders. Iedereen is gelukkig, enthousiast en helemaal klaar om hun favoriete artiest live aan het werk te zien. Tijdens een festival worden er ook snel contacten gelegd. Die ene jongen die met 2 pinten in zijn hand op Oscar and The Wolf staat te wachten wordt binnen de 5 minuten je beste vriend.

De line-up

Bruno Mars
Werchter Boutique is een ééndagsfestival dat om één absolute topnaam draait. Dit jaar is dat Bruno Mars. Hij is de headliner van het festival en treedt daarmee in de sporen van onder meer Metallica, Robbie Williams, Madonna en Prince. Hij verkocht vorig jaar 2 keer het sportpaleis uit en gaf daar een spectaculaire show. De ‘Uptown Funk’-zanger is een geboren entertainer met geweldige dancemoves. Hij werd de grote winnaar van de Grammy’s 2018 en mocht maar liefst 7 beeldjes mee naar huis nemen. Door vele recensenten wordt hij de troonopvolger van Michael Jackson genoemd. Deze topper mag je deze zomer écht niet missen! Lil Kleine
Lil Kleine is de meest beluisterde Nederlandse artiest van dit moment en opent dan ook het festival. De rapper kende in 2015 zijn grote doorbraak door het nummer ‘Drank & Drugs’ samen met zijn kompaan Ronnie Flex. Daarna is het voor hem harder en harder blijven gaan. Hij haalde hits met ‘Krantenwijk’ en Loterij’. Het levert hem miljoenen volgers, streams en fans op! Oscar and The Wolf
Oscar and the Wolf is zonder twijfel de meest populaire act van eigen bodem op dit momen. Eind oktober vulde Max Colombie nog twee sportpaleizen. Oscar and The Wolf levert de ene hitsingle na de andere en verrast vriend en vijand met zijn fenomenale live-performances.Years & Years
De mannen van Years & Years combineren de beste elektronische popmuziek met diepgang en emotie. Het grote succes van de band begon toen ze drie jaar geleden verkozen werden tot de prestigieuze Sound Of 2015 door de BBC. Het drietal stond eerder al op de affiche van Rock Werchter en mag dit jaar Werchter Boutique onveilig maken.

Werchter Boutique is nog niet uitverkocht. Grijp dus nog snel je kans om een ticket te kopen!

FUN
FACTS