Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Tomorrowland

De zon op je bol, de beste DJ’s achter de draaitafels en een weekend lang dansen op de hardste bangers. Van 20 tot 22 juli gaat het weer helemaal los op Tomorrowland! Hier zullen o.a Steve Aoki, Martin Garrix en David Guetta (om maar even een paar namen te noemen,) de sterren van de hemel draaien. Waarom je dit festival absoluut niet mag missen lees je hier!

EDM walhalla
Wat ooit begon als een eendaags festival, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire festivals van Europa. Je kunt dit festival zien als het walhalla van de EDM scene. De crème de la crème van de elektronische industrie zal hier ruim 400.000 voetjes aan het dansen brengen!

Een voorproefje van wat je mag verwachten:

Martin GarrixHardwell
David Guetta
De wondere wereld van Planaxis
Afgezien van de geweldige line-up is überhaupt het al een hele beleving om aanwezig te zijn bij dit prachtige festival. Je kunt je dit jaar namelijk volledig onderdompelen in de magische wereld van Planaxis. De prachtige aankleding van het festival en de podia maken het een ervaring die je nooit meer zult vergeten.  

Hoe het er precies uit gaat zien is uiteraard nog een groot geheim, maar je kunt hier alvast ‘The story of Planaxis’ als voorproefje op het echte werk!
 

Tukken in Tomorrowland stijl
Slapen op Tomorrowland doe je in DreamVille! Dit  fraaie kampeerterrein is opgebouwd tot een bruisend mini stadje! Aan jou de keuze of je kiest voor een fijn kampeerplekje of een stijlvol ingerichte festival lodge. Het is in elk geval heerlijk vertoeven in Dreamville want er is  werkelijk aan alles gedacht. Je kunt hier naar de kapper, een bezoekje brengen aan de supermarkt, jezelf een touch-up geven in de make-up salon en natuurlijk je maag vullen bij de vele food kraampjes. Tomorrowland heeft het allemaal!

Dansen met een goed gevoel
Misschien nog wel het allermooiste van het hele festival is de Tomorrowland visie. Tomorrowland denkt letterlijk aan de dag van morgen. Ze hebben respect voor de natuur en bouwden dit jaar ook nog eens een prachtige muziekschool in Nepal.

De bouw van de school werd voor de volle 100 procent gefinancierd door de bezoekers van Tomorrowland. Voor bijvoorbeeld elke Tomorrowland vlag die op het festival en in de webshop werd verkocht, ging er 5 euro naar de Love Tomorrow Foundation.”

Deze toffe mindset gecombineerd met een hele dikke line-up maken Tomorrowland het festival dat je absoluut niet mag missen.

FUN
FACTS