Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Solar Weekend

Het is bijna weer tijd voor Solar Weekend: een festival vol liefde, creativiteit en een flinke dosis gezelligheid. Van 2 t/m 5 augustus barst het feest los aan de Maasplassen in Roermond en er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Lees snel waarom jij dit festival niet wilt missen!

Chill, chiller, chillst
Losgaan en chillen gaan op Solar Weekend hand in hand. Lekker rustig wakker worden op de camping en chillen bij het meer, door naar de foodtrucks voor een hapje eten en dan genieten van de beste optredens. Balance is key en dit hebben ze bij Solar zeker begrepen.

Imagine: Defining Creativity
Solar Weekend gaat dit jaar weer terug naar de basis met full focus op creativiteit. Met het thema ‘Imagine: Defining Creativity’ kunnen de creatievelingen onder ons hun hart ophalen. Op Solar vind je dan ook veel meer dan alleen de geweldige optredens. Zo kan je genieten van toffe bouwwerken, chillen bij theater performances en gieren bij alle spelletjes. Wat ook niet kan ontbreken is het legendarische waterpistolengevecht. Dit spektakel is inmiddels een waar begrip onder de Solar liefhebbers en moet je dan ook echt een keer hebben meegemaakt.

 

Hiphop, house, techno, live muziek en ga zo maar door
Tijdens Solar Weekend hoor en zie je alles voorbij komen. Door alle verschillende muziekstijlen zit er voor iedereen wel wat tussen en kan je bij iedere stage weer met nieuwe muziek kennismaken. Ronnie Flex & Deuxperience, Chase & Status, Amelie Lens, Fritz Kalkbrenner, British Murderboys, Broederliefde, Weval en nog veel meer zijn dit jaar van de partij. Losgaan gegarandeerd!

 

Ad Festum & Gezicht Gezocht
Dit jaar gingen XITE en Solar samen opzoek naar het gaafste studentenhuis van Nederland in 'Ad Festum', daarnaast hebben we ook nieuw presentatie talent opgespeurd met de 'Gezicht Gezocht' actie. Beide missies zijn meer dan geslaagd want de winnaars mogen er zeker wezen. Huize Pallieter host dit jaar hun eigen stage op Solar en niemand minder dan Coby en Sean zullen verslag doen van het weekend! 

Be there or be square
De laaste tickets zijn nu in de verkoop gegaan dus zorg dat je ze nog snel scoort als je er dit jaar bij wilt zijn. Meer info en tickets kan je vinden via Solar Weekend!

FUN
FACTS