Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt Paaspop!

Over 2 weken gaat Paaspop van start, en daarmee verklaren we het festivalseizoen voor geopend! XITE tipt je kort de namen die je sowieso niet mag missen!

Tijdens het Paasweekend, van 30 maart t/m 1 april, shinen vele nationale en internationale artiesten schitteren op de verschillende stages. Natuurlijk mag je grootheden als Bastille echt niet missen, maar er zijn nog vele andere talenten die je sowieso eens live gezien moet hebben. XITE tipt daarom de tien artiesten die volgens ons echt niet mogen ontbreken op jouw lijstje!

 

Anne-Marie

Van jongs af aan zijn Anne-Marie en muziek één. Hits als Ciao Adios en FRIENDS, optredens op festivals en meezingen in het voorprogramma van Ed Sheeran, ze doet het allemaal!

 

Ronnie Flex & Deuxperience

Ronnie Flex: een topartiest waar we zeker niet omheen kunnen. Alles dat hij maakt, lijkt in goud te veranderen, want collabs met Maan en Famke Louise betreden de hitlijsten alsof het niets is. Op Paaspop treedt hij op met zijn befaamde liveband Deuxperience.

 

Bizzey

Het antwoord op de vraag of je een optreden van Bizzey op je bucketlist moet hebben staan is natuurlijk JA! Deze alleskunner zorgt uiteraard weer voor de hoogste temperaturen op het podium in Schijndel.

 

Latifah

Deze XITE Kickstart is er eentje om goed in te gaten te houden. Samen met SBMG scoorde ze in 2016 de hit Laag/Boven en sindsdien dropt ze de ene heerlijke track na de andere. Dat wordt dus vlammen geblazen!

 

De Jeugd van Tegenwoordig

Met hun nieuwe album Leuk is De Jeugd van Tegenwoordig weer back on track. Keer op keer zijn binnen- en buitenlandse zalen uitverkocht en hun nummers trekken zowel de aandacht als succes. Need to say more?

 

Jacin Trill

Fresh en new: deze rapper van Nederlandse bodem heeft in hele korte tijd hele grote stappen gemaakt en heeft onlangs zijn nieuwe collab met Bokoesam gedropt!

 

Josylvio

De terechte winnaar van de XITE Award voor Best Kickstart mag ook niet ontbreken op jouw lijstje! Ondertussen is Josylvio niet alleen hard aan het timmeren aan zijn muziekcarrière, maar ook online is hij bezig om door te breken. Binnenkort is zijn nieuwe programma #HELLACASH te bekijken op zijn YouTubekanaal.

 

Kraantje Pappie

Met een mix van zijn oude nummer zoals ‘Feesttent’, de nieuwe zoals ‘Pompen’ en ‘De Manier’, zijn eigen stijl van performen en de ‘Crane’ vibe is een feestje onontkomelijk. Dit optreden wil je zeker niet missen!

 

Maan

Na haar deelname aan The Voice of Holland en Beste Zangers is ze niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Haar laatste hit met Ronnie Flex zorgt ervoor dat wij Maan in ieder geval even gaan bezoeken!

 

Naaz

While she is too busy loving love, treedt Naaz deze zomer op meerdere festivals op, om te beginnen bij Paaspop!

 

Check Paaspop voor de complete line-up en de allerlaatste tickets!

 

FUN
FACTS