Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt Melt! Festival

Van 13 tot 15 juli vindt aan de oevers van het Duitse Gremminmeer het legendarische Melt! Festival plaats! Awesome live-acts met onder andere Florence + The Machine, The xx, Tyler, The Creator, The Internet en een nachtprogramma om je vingers bij af te likken. Wil jij op avontuur?! Ga dan naar Melt want daar maak jij het mee! Lees hieronder waarom:

De locatie is een lust voor het oog
Sinds 1997 is het verlaten industrieterrein bij het Gremminmeer (bijnaam ‘De Stalen Stad’) de locatie van Melt! De sfeer die er hangt is uniek. Industriële overblijfselen van voormalige kolenmijnen, een prachtig meer en strand (waar je met je voeten in het zand kunt dansen, TOF) vormen het perfecte decor voor een festivalbeleving waarbij elektronische muziek de boventoon voert!

Je kunt de HELE dag dansen
Op de Sleepless Floor kun je non-stop dansen. Dat betekent 24 uur per dag, vier dagen lang, aan een stuk door!!!! Wil je juist relaxen: er is een openluchtbioscoop en genoeg eet- en drinkkraampjes waar jij jezelf (of je festival crush) kan trakteren op een lekkere snack, om daarna weer door te gaan met dansen, natuurlijk.

Meer live muziek!
Melt! staat bekend om zijn elektronische sound maar richt zich dit jaar ook meer op bands! En dat gaat lekker. Met onder andere exclusieve optredens van Florence + The Machine en de The xx weet Melt! een unieke line-up te creëren. Hieronder een tipje van de sluier:

Florence + The Machine - ‘Hunger’The xx - ‘On Hold’Elektronische Muziek
Melt! staat bekend om zijn underground elektronische sound en weet de doorgewinterde raver elk jaar weer op zijn wenken te bedienen. Met Nina Kravitz, Jon Hopkins, Mura Masa en The Black Madonna gaat dit ongetwijfeld lukken! Hieronder een twee lekkere nummertjes om in de stemming te komen:

Nina Kravitz - ‘I’m Week’Mura Masa & Charli XCX - '1 Night'Wat een publiek
Divers, excentriek, bijzonder, helemaal los, opvallend! Het publiek is alternatief en gaat er helemaal voor waardoor het festival een open-minded en unieke sfeer heeft. Het feestje is voor iedereen en gezelligheid is overal! Vergeet je party outfit niet: Alles kan en mag!
Voor meer info check je Melt! Festival!

FUN
FACTS