Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Lollapalooza Berlin

Ooit een festival in een Olympisch stadium gehad? Nee? Dat dachten we al. De Duitse editie van het bekende Lollapalooza heeft zijn thuisbasis gevonden in het Olympiapark in Berlijn-Charlottenburg. Een prachtige locatie voor een fantastisch festival! In deze XITE tipt lichten wij deze must-visit uit.

De locatie
We gaven het al eerder aan: de locatie van Lollapalooza Berlin is uniek! Berlijn is een perfecte bestemming voor een citytrip, zo bruist de stad van de musea, clubs. Ontdek Berlijn en maak van een bezoek aan Lollapalooza een mini-vakantie en daarnaast, wie wil er nou niet een keer goed feesten in een oud Olympisch stadion?! 

De line-up
Lollapalooza pakt dit jaar uit met een te gekke en gevarieerde line-up. Van het Zweedse trio Swedish House Mafia tot Billie Eilish, de popster van dit moment. Artiesten die ook het podium zullen beklimmen zijn o.a. Twenty One Pilots, Khalid, Sigrid en Rotterdam’s very own RIMON. 

Dit jaar wordt de ‘Perry’s Stage’ voor het eerst gehost door een artiest en niemand minder dan onze eigen Martin Garrix host dit podium op de zondag. Hiervoor neemt hij onder andere zijn goede vriend Don Diablo mee naar Berlijn. Naast de Perry’s Stage, overtreft Lollapalooza zichzelf dit jaar met niet één maar twee mainstages. Lollapalooza Berlijn viert dit jaar hun 5de editie en dat is reden voor een feestje! 

Ben je nog steeds niet overgehaald? Check de onderstaande aftermovie van vorig jaar!

FUN
FACTS