Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Encore Festival

Zie het Encore festival als de next level clubavond maar dan met de urban setting van het NDSM-werf, hete beats en de allertofste artiesten die live voor je neus staan te performen. Wat wil je nog meer?

Omgeving
De rauwe omgeving van het NDSM-werf merged perfect met de vibe van het festival, de opzwepende beats en het hippe publiek. Met thema ‘culture unites’ omarmt het festival ‘positiviteit en diversiteit’. Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in de Melkweg kun je een hele zomerdag keihard losgaan op de beste hiphop en R&B.

Hoe het er vorig jaar aan toe ging zie je hier:

Dikke line-up
Als R&B en hiphop liefhebber ben je op Encore festival helemaal op je plek. Op 25 augustus kun jij namelijk lekker los gaan tijdens de live optredens van o.a. deze artiesten:

Lil Pump
Je mag uit volle borst 53 keer GUCCI GANG meeblèren, want Lil Pump is present bij Encore! 

Jacin Trill
Wie kent de vrolijke rapper uit Hoorn nou niet. Met zijn gekke tunes en uitgelaten optreden zal Happytrillboy de NDSM-werf gegarandeerd op zijn grondvesten laten ‘Trill’en.

Flonti Stacks
Flonti Stacks is de trap-alias van Ronnie Flex. Tijdens Encore kun je dus een keiharde rauwe set verwachten van deze ultieme baas!

J Hus
J Hus brak in januari als surprise act bij Encore in de Melkweg de tent compleet af. Hetzelfde trucje zal hij uiteraard met veel liefde gaan herhalen op 25 augustus. Leggo!

Kortom, Encore Festival is de perfecte afsluiter van de zomer. Tickets en de volledige line-up check je hier!

 

FUN
FACTS