Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Dance Valley

Een festival dat echt niet kan ontbreken in jouw festivalagenda van deze zomer is Dance Valley! Dit legendarische festival viert dit jaar haar 25e verjaardag en dit belooft opnieuw een onvergetelijke editie te worden. David Guetta, Fedde le Grand, Kris Kross Amsterdam, La Fuente en vele anderen komen de birthday party vieren en natuurlijk moeten jij en je festival squad hier ook bij zijn op 10 augustus.

25 jaar Dance Valley
Al 25 jaar lang kan iedere danceliefhebber op Dance Valley losgaan op de meest uiteenlopende acts uit de elektronische dance-scene. Over de afgelopen jaren hebben de grootste namen ter wereld zich verzameld in Spaarnwoude en dit jaar zal dat niet anders zijn. Zo, hebben we je al warm gemaakt?

Mainstage
De meest belangrijke gast uit de line-up is David Guetta! 7 jaar geleden stond de Franse DJ voor het laatst op een Nederlands festival en dit jaar komt hij naar Dance Valley als hoofdact op de mainstage. Met hits als ‘Titanium’, ‘Say My Name’, ‘2U’ en ‘Dangerous’ zal Guetta de Valley op z’n grondvesten doen schudden. Trust us, you don’t want to miss this.

Daarnaast komen de heren van Kris Kross Amsterdam het festivalterrein in vuur en vlam zetten. Dit Nederlandse trio kan je kennen van de megahits ‘Sex’, ‘Whenever’ en natuurlijk hun laatste hit ‘Hij Is Van Mij’ met o.a. Maan en Tabitha. Sander, Jordy en Yuki weten als geen anders hoe ze een feestje moeten bouwen dus dit belooft legendarisch te worden.

Put your hands up for Fedde le Grand want deze Dutchman is ook op Dance Valley te vinden. Daarnaast kan je ook losgaan op upcoming DJ Mesto, de one and only Chuckie en nog veel meer heerlijk talent. Smeer je kuiten alvast in met tijgerbalsem, we zien je links voor!

XITE stage
Vorig jaar hostte XITE voor het eerst een eigen stage op Dance Valley en het was zo’n groot succes met artiesten als Afro Bros, Freddy Moreira en Lil Kleine, dat een tweede jaar niet werd uitgesloten! Tijdens de komende jubileumeditie zal de XITE stage natuurlijk niet ontbreken en daarom is XITE ook dit jaar weer represent met onder andere Bizzey, Johnny 500, Dyna en Freddy Moreira. Be there or be square!

Voor ieder wat wils
Naast de XITE stage en Mainstage zijn er natuurlijk nog veel meer areas terug te vinden op Dance Valley. Zo is er een waar Techno walhalla en ook kunnen de hardstyle-liefhebbers hun hart ophalen bij de Hardstyle/Hardcore stage. Daarnaast is Crazyland natuurlijk ook weer van de partij met heerlijke performances van Tony Junior, Benny Rodrigues en La Fuente.
 

 

FUN
FACTS