Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Dance D-Vision

Morgen is het zover. Dancefestival Dance-D-Vision gaat weer van start in Zottegem. Wij sommen even op waarom jij zeker moet gaan!

Dance-D-Vision brengt de leukste elektronische dance muziek bij elkaar tijdens twee dagen van feest en plezier in het recreatiepark de Bevegemse Vijvers. De 25.000 bezoekers worden dit jaar op enkele specials getrakteerd.

Far West

Zoals elk jaar heeft het festival een thema. Vorig jaar was dat Egypte, dit jaar werd het dus het Verre Westen. Cowboys en indianen dus. Dat zal je ook terugzien in de veertig meter lange en achttien meter hoge Mainstage, waar de organisatie elk jaar meer en meer moeite in steekt. Wij zijn alvast benieuwd naar de onthulling van de stage

Very Important Party

Dit jaar ook weer tot in de puntjes verzorgd: het VIP-arrangement voor de feestgangers die net dat tikkeltje meer verwachten. Gasten genieten van het festival op een fancy platform, mogen gratis eten en drinken naar hartelust, en kunnen dit jaar zelfs genieten van een dagelijks driegangenmaaltijd. Dat laatste is de Delicious Deep-ervaring, die je helemaal tot in de mainstage meeneemt om te gaan eten.

Het leger

Voor het jonge publiek van 18 tot 25 jaar zal het leger aanwezig zijn. Zij willen graag jongeren rekruteren en kennis met hen leren maken op een leuke manier. Daarom maakt iedere persoon die een ticket kocht dit jaar kans op een luchtdoop.

Line up

De mainstage wordt zoals de voorbije jaren weer verzorgd door TOPradio. Als headliners nodigden zij dit jaar onder meer Kraantje Pappie, Showtek, Oliver Heldens en Jebroer uit.Op de tweede Impulse stage staan dit jaar niemand minder dan Paul Elstak, The Darkraver, Outsiders, Teka B en zoveel meer..

FUN
FACTS