Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE’s favourites op Lowlands

Dit jaar is de 25e editie van Lowlands.Welke acts mag je volgens XITE op dit jubileumjaar absoluut niet missen?

Met headliners van Muse tot Disclosure, tot de Foo Fighters is het een uitdaging om elk jaar weer te blijven verrassen. Toch lukt het Lowlands telkens opnieuw, ook dit jaar hebben ze weer een heerlijke line-up om de 25ste verjaardag onvergetelijk te maken.

Om helemaal in de mood te komen voor Lowlands, check je donderdag 17 augustus tussen 19.00 en 20.00 de Lowlands pre-party op XITE. De tofste Lowlands artiesten zullen hierin voorbijkomen, zodat je helemaal voorbereid bent! Hier alvast een klein voorproefje van XITE’s favoriete artiesten uit de Lowlands line-up.

1.  Ronnie Flex & Deuxperience band
Ronnie maakt er met zijn Deuxperience vrienden sowieso een feest van en daar wil jij zeker deel van uitmaken. Deze show zorgt voor een heerlijke sfeer. You will love it!

2. Sean Paul
Sean Paul weet als geen ander hoe hij dancehall en R&B moet combineren voor een fijne hit. Classics als ‘Get Busy’ en nieuwe hits zoals ‘Don’t Lie’ met Dua Lipa, hij zal ze sowieso op Lowlands performen!

3. Naaz
Naaz heb je misschien al voorbij zien komen als Kickstart op XITE met haar nummer ‘Words’ Deze chick gaat voor een heerlijke show zorgen met haar feelgood vibes. Show some love en check haar show op Lowlands.

4. Halsey
Door haar hit ‘Now Or Never’ en haar collab met The Chainsmokers, ‘Closer’, kan je eigenlijk niet meer om deze dame heen. Met zoveel toffe nummers en talent moet dit wel een lekkere show worden.

5. Jonna Fraser
Jonna is heerlijk bezig en brengt de ene na de andere hit uit. Deze man geeft alles op het podium en weet iedereen mee te krijgen. Be there!

Deze artiesten en nog veel meer check je donderdag van 19:00 tot 20:00 in de Lowlands pre-party. Enjoy and see you at Lowlands!

 

FUN
FACTS