Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een VIP arrangement op Dance D-Vision

Dance D-Vision is een jaarlijks Dance festival in Zottegem. Dit jaar staan onder meer Kraantje Pappie, Jebroer, Olivier Heldens en Regi op het podium! Lees hier hoe en wanneer je tickets kan winnen!

Op 3 en 4 augustus worden de Bevegemse Vijvers in Zottegem weer op zijn kop gezet voor Dance D-Vision. Dit jaar mag XITE een volledig VIP arrangement voor twee personen weggeven. 

Wat houdt dat precies in? 

Jullie komen twee dagen gratis  lekker dicht bij de ingang parkeren, genieten elke dag van een driegangen maaltijd en kijken naar de optredens vanaf een VIP-platform! Meer info over het arrangement vind je hier!  

Het Festival

Dance D-Vision vindt plaats in het Oost-Vlaamse Zottegem en duurt van vrijdag 3 augustus tot zaterdag 4 augustus. De mainstage wordt gehost door TOPradio en daar zullen onder meer Oliver Heldens, Showtek, Kraantje Pappie, Jebroer en Regi het beste van zichzelf geven. De tweede stage is de Impulse stage en daar wordt iets hardere muziek gedraaid.

Hoe kan ik winnen?

Om het VIP arrangement te winnen hou je best onze socials de komende dagen in de gaten, wat enkel via Facebook en Instagram zal het pakket te winnen zijn. Good Luck!

FUN
FACTS