Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
win een jaar lang gratis data, bellen en sms'en

De nieuwe XITE reporter gaat niet met lege handen naar de festivals. En ook wie liever aan de zijlijn staat maak kans op freebees.

Word jij de XITE Festival Reporter, dan rij je deze zomer in stijl naar de festivals. Dankzij Beerens B2Cars.be krijg jij de hele zomer lang een XITE ride om in rond te cruisen. Welke auto het wordt? Dat houden we nog even geheim, op B2Cars.be kan je alvast de selectie bekijken. Heb je nog geen rijbewijs? Geen probleem, onze festival producer zorgt voor je auto.

Daarnaast zorgt Orange er voor dat je een heel jaar lang naar hartelust kan up- en downloaden. Met het Arend-abonnement krijg je een jaar lang 10 GB data per maand en kan je onbeperkt bellen en sms'en. Ook voor de andere finalisten hebben ze een mooie verrassing. 

Heb je podiumvrees en bekijk je liever alles van de zijlijn? Ook wie voor de kandidaten stemde maakt kans op het Arend-abonnement, de smartphone en op één van de kortingscheques voor de Orange shop. Check xite.be/win en meld je hier onder aan op de nieuwsbrief zodat je geen enkele actie mist! 

FUN
FACTS