Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Travis Scott komt naar WOO HAH! 2019!

Op vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli is het weer tijd voor WOO HAH! De eerste namen zijn bekend, en wij kunnen niet wachten om deze met jullie te delen.

WOO HAH! kan zich rekenen tot één van de grootste hiphop festivals van Europa. Als je denkt dat het festival vorig jaar groot was, heb je het mis want na de uitverkochte editie van vorig jaar pakt het drie-daagse festival dit jaar nóg groter uit! De organisatie maakte vandaag de eerste paar namen bekend.

Niemand minder dan Travis Scott komt in 2019 shinen op WOO HAH! Deze Amerikaanse rapper stond in 2015 en 2017 ook op het festivalpodium. Scott is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende rappers van dit moment en kan dan ook niet ontbreken op WOO HAH '19!

Naast Travis Scott zijn er nog veel meer heerlijke namen aangekondigd, onder andere Skepta, Josylvio, Ray Fuego en Young Ellens zijn van de partij. In totaal zullen er meer dan 60 artiesten te zien zijn bij het festival bij Beekse Bergen. Dit is dus pas het begin en there are many more names to be announced.


De kaartverkoop start op zaterdag 15 december om 10:00 uur. Meer informatie is te vinden op woohahfestival.com.

FUN
FACTS