Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Recap: Melt

Melt is inmiddels een begrip onder de festivalliefhebbers. Hoog tijd voor XITE om af te reizen naar Ferropolis in Duitsland. Lees snel verder om meer te lezen over de 21e editie van een van de grootste openlucht festivals in Duitsland. Spoiler: het was ge-wel-dig!

Het festivalterrein
Ferropolis is een openluchtmuseum met een prachtige industriële vibe en inmiddels ook wel welgeliefde locatie voor meerdere festivals. Zo vond ook Splash! enkele weken geleden plaats op dit terrein, daarover lees je hier meer! De graafmachines zijn een prachtig decor voor een festival dat verder weinig aankleding nodig heeft. Less is more, is zeker van toepassing op een terrein als deze. Enkele lichten, een discobal hier en daar en verder genieten van het toffe eigenzinnige terrein.

Stages
Tussen de graafmachines zijn prachtige simplistische stages gebouwd. Met super toffe en flashy achtergrond designs werden optredens van onder andere Mura Masa nog intenser. De visuals tilden de experience naar een ander level.

Wat we ook echt even op moeten noemen is het kraakheldere geluid. Nog nooit hoorden wij zulk geweldig goed geluid op een festival. Hierdoor kon je nog meer genieten van de awesome optredens van onder andere The Internet, Florence + The Machine en de legendarische Tyler, The creator.

Chillings
Bij Melt vind je de perfecte balans tussen chillen en losgaan bij de optredens. Er zijn zoveel heerlijke chillplekjes te vinden op het terrein. Zo kan je lekker dobberen in het Gremminmeer, chillen in the woods of relaxed een filmpje kijken in de openlucht bioscoop.

Naast alle muziek zijn er ook nog heel veel andere activiteiten te doen. Zo kan je je laten versieren met glitter en henna en kan je je dag fresh beginnen met een sessie bier yoga. 

Wij kunnen het beamen: Melt is een festival waar je een keer geweest moet zijn. De chille vibes, heerlijke muziek en geweldige locatie maken het tot een unieke experience. Goed nieuws, want de datum van Melt 2019 is al gepland. Zet het alvast in je agenda, 19 t/m 21 juli 2019 gaan we weer los op het Ferropolis terrein. Houd de website van Festival.Travel in de gaten voor alle updates en de chillste reizen naar Melt 2019!

 

FUN
FACTS