Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Lil’ Kleine, Boef en Kensington op Dauwpop 2018!

Oke, eerst moet je nog even de koude wintermaanden zien door te komen maar wat is nou fijner dan de eerste festivals in je agenda zetten? De eerste namen van Dauwpop zijn bekendgemaakt en geloof ons: dit wordt een lekker begin van je festivalseizoen! Lees snel verder voor de highlights van Dauwpop op zaterdag 26 mei 2018.

Midden in de Hellendoornse bossen wordt op zaterdag 26 mei 2018 de 24e editie van Dauwpop georganiseerd. Eerdere edities waren stijf uitverkocht en de kans is groot dat dit in 2018 weer zal gebeuren. De earlybirds zijn al gevlogen maar je reguliere ticket kan je wel nog scoren via dauwpop.nl/tickets!

Wil je genieten van de lekkerste hiphop en dance acts? Dan moet je ook dit jaar weer in de XITE Party Pit zijn. Voor het derde jaar op rij host XITE de dance pit en het belooft weer een groot feest te worden.

De eerste namen zijn bekendgemaakt. Zo komen niemand minder dan Lil’ Kleine en Boef shinen op Dauwpop en ook keert Kensington weer terug naar Hellendoorn. De Utrechtse band verkoopt de ene na de andere zaal uit maar 26 mei spelen ze een exclusieve festivalshow waar je zeker bij wilt zijn!

‘Rainbow In The Sky’ DJ Paul Elstak is er op Dauwpop bij om iedereen even flink los te laten gaan op zijn lekkere happy-hardcorehits. Geen fan van hardcore? Ook aan de urban-liefhebbers is gedacht. Lady Bee & Bizzey zullen er namelijk zijn voor de fijnste deuntjes.

Naast deze toppers zijn ook Dotan, Triggerfinger, YUNGBLUD en Jebroer op Dauwpop te vinden. Vergeet niet dat er nog veel meer namen aan komen, so stay tuned!

 

FUN
FACTS