Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Fresh op ieder festival met de tips van The Flexican!

De stiekeme festival struggle die iedereen kent (Ja jij ook!) Flaneren en flexen in je lekkerste outje op je favoriete festival. Het klinkt altijd zo makkelijk, maar let’s be honest! Eigenlijk is het stiekem verdomde moeilijk om fresh to death te shinen wanneer je vrolijk staat te soppen in een reusachtige modderpoel, of wanneer de zon als een malle op je bakkes staat te branden en het festivalterrein is omgetoverd tot de Nederlandse Sahara.

Have no fear. The Flexican is here
Wij vroegen sneaker fanaat The Flexican hoe hij er nou voor zorgt dat hij fresh en vlekkeloos festival na festival op stijlvolle wijze overleeft! Met zijn geniale festival advice you don’t do twice ben jij binnen 60 seconden festivalproof. Check de tips hieronder of bekijk de video!

De festivaltips van The Flexican

 

Tip 1: Spotless sneakers zijn zó 2001
The Flexican en The Athlete’s Foot zijn het erover eens. Don’t stress about the mess! Je bent op een festival om te genieten. Echt absoluut niemand heeft tijd om dat minuscule vlekje op je linker patta met een kritisch oog te beoordelen. Jij bent waarschijnlijk de enige die het ziet. Dus rock je sneakers en wear them without care. Schoonmaken komt later wel!


Tip 2: Festivalproof your hair
Een tip van de pro: “don’t go front-row!” #InsideInformation
“Dit is de meest gevaarlijke plek voor je hairdo” legt The Flexican uit. “Je moet hier dealen met rookmachines die jouw perfecte kapsel binnen een seconde kunnen veranderen in een coupe du troep, en er is geen enkele plek waar ik mensen vaker zwevende biertjes heb zien koppen. No bueno voor je kapsel!”

Dus again, een tip van de pro: “don’t go front-row.”
 

Tip 3: Nooit meer je vrienden kwijt
Vrienden kwijt en geen bereik of een lege telefoon. Iedereen kent het wel en een festival is natuurlijk net iets minder leuk zonder vrienden. Om deze festival struggle te dodgen hebben The Flexican en The Athlete’s Foot ook de ultieme oplossing… walkie talkies! Yes baby, neem een voorbeeld aan Stranger Things en haal je walkie talkies uit de kast. Deze old school manier van communiceren red je op een festival wanneer de hedendaagse technologie het laat afweten. Geniaal toch!

 

FUN
FACTS